Suomi jää taakse ja Tsekki odottaa. Kevät tuo mukanaan uudet kuviot Brnossa vaihto-opiskelun merkeissä. Mä haluan saada paljon uusia kokemuksia ja oppia tsekkiläisen elämänmenon. Koska kaikki hehkuttaa kovasti omia vaihtari kokemuksiaan, mä uskallan ehkä salaa myös haaveilla, että tästä tulee mun elämäni paras kevät! :)

Tässä blogissa on kertomuksia 22-vuotiaan tamperelaisen huristeluista tramilla pitkin Brnon katuja, ehkä käydään myös jossain muualla.

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Mahtavat Tram Partyt!

Juu, tiedetään, että kirjoittelen paljon erasmusten juhlista. Ne ovat vaan monesti niin hauskoja ja erilaisia! En ole rappiolla, enkä käytä kaikkea aikaani juhlimiseen ja siitä selviämiseen :) Olen järkevä tyttö, kaikki minut tuntevat tietävät kyllä sen. Täällä pakostikin tulee käytyä juhlissa - se on osa meitä erasmuksia.

Keskiviikkona 22.4 oli Trampartyt eli raitiovaunujuhlat. Brnon Teknillisellä yliopistolla (mun koulu), Masarykin yliopistolla ja Mendelin yliopistolla oli kaikilla iso raitiovaunu vuokrattuna. Meillä tikettejä oli myynnissä n. 140 kipaletta - mikä ei ollut kovin paljoa, jos puhutaan kuitenkin suuresta vaihtareiden määrästä + muista opiskelijoista. Pääasiassa bailut oli kuitenkin vaihtareille. Itse olin ensimmäisten joukossa ostamassa tätä 5€ pääsylippua (sis. olut).

Matka alkoi: klo 20
Matkan kesto: n. 3h
Tramien määrä: 3 kpl
Ihmisten määrä: ainakin 500 hlö
Musiikki: Randomeja biisejä, random soittimista mm. Doca & Cidinho - Rap das Armas, Gigi D'Agostino - L'Amour, muutenvaan laulelua.
Suomalaisia: useita eri yliopistoista
Käytös tramissa: Useita temppuilijoita tangoissa, useita juoman kaatajia (itse säästyin kastumisesta), huutoa (omalla kielellä tietenkin), heiluttelua hölmistyneille ohikulkijoille (kivaa!), juomista (baari löytyi), miglausta, valokuvaaminen,
Käytös pysähdyspaikoilla: WC - tauko (miehet 'missävaan', naiset hävisivät puskiin), temppuilua, minglausta, juomista, pohdintaa (mikä olisi seuraava trami?), valokuvaaminen
Matka päättyi: n. klo 23
Jatkot: Abajo - klubi (oikein kiva paikka)

Tramit huristelivat peräkkäin pitkin Brnon katuja ja pysähtyivät kaikki aina samalla 'varikolle', missä juhlijat mahtuivat ulkoilemaan. Miellyttävä reissu! Kuulin, että meidän trami oli ainoa, joka oli säilynyt ehjänä. Mahtoi olla mukavaa baarien henkilökunnalla ja kuskilla. :D ahahahha

Porukkaa pysähdyspaikalla. Sorppa huono kuvanlaatu. Juhlat vasta alkamassa - kello on oikeasti tunnin enemmän.


Temppuilijoita riitti.

Miesten WC. noita jonoja riitti metritolkulla. Jotkut uskaltautuivat esittelemään itseään julkisemmin.

Tramilla huristelija feat. matkapullo. (sallittua, mut kuoharia ei ole kovin kiva jouda muovipullosta.hah)

Baari


Seuraava päivä menikin sitten selviytyessä ... NOT. Olin jo klo 11 koulussa. Oikeasti. Meillä alkoi viimeinen suoritettava kurssi - Business policy and decision making. Opettaja oli rento ja äärettömän puhelias.  Vaikuttaa hyvältä...paitsi.. pitäisi tehdä ainakin 12 sivun esitelmä jostain itseään kiinnostavast yrityksestä. siis whoot? ei jaksais. 4 tunnin oppitunnilla oli vain yksi pieni tauko, koska kukaa ei kehdnnut avata suutaan ja opettaja ei huomannut ajankulkua. Oli meinaan siinä klo 15 aikaan hiukan nälkä. Tilattiinkin poikien kanssa pizzat, koska perjantaisin kampuksen kauppa ja ruokala menee JO klo 14 kiinni. Älytöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti